Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Da li vam je potreban rent a car na Novom Beogradu?

Verovatno ste primetili da većina rent a car agencija danas nudi preuzimanje vozila na dve glavne lokacije u Beogradu – aerodrom i Novi Beograd. Preuzimanje automobila na aerodromu je poprilično jasno jer je usmereno na ljude koji dolaze avionskim letom iz inostranstva. Međutim, zašto je druga lokacija Novi Beograd? Odgovor na ovo pitanje leži u činjenici da je ovaj deo glavnog grada poslednjih godina postao pravi poslovni centar Beograda. Sve više kompanija se seli na Novi Beograd, koji se sve brže i više razvija. Pogledajte kako da naručite rent a car na Novom Beogradu i osetite samo srce grada.

Zašto izabrati rent a car na Novom Beogradu?

Kada god posećujete neki grad, prva stvar koja vam je na umu je kako doći do njegovog samog centra. Ipak, to nije tako jednostavno kada je u pitanju Beograd. Da li to znači da želite da posetite Trg Republike, neki deo Vračara ili zapravo Novi Beograd? Sve tri lokacije se validno mogu smatrati centrom. Trg je tradicionalno bio centar, Vračar to postaje po ekskluzivnosti naselja, dok je Novi Beograd ipak

Poenta je da kada preuzmete vozilo na Novom Beogradu, već ste u samom centru i dobro ste povezani sa ostatkom grada. Možete preći most kad god želite i posetiti stari deo grada za maksimum 20 minuta, gde god da se nalazite.

Sa druge strane, ako idete na neki poslovni sastanak, najveće su šanse da će se on održati na samom Novom Beogradu. S obzirom da je u pitanju jedno od najvećih beogradskih naselja, neophodan vam je automobil da posetite razne lokacije. Pored toga, Novi Beograd je poznat i po velikom broju splavova koje svakako morate da posetite.

Koje vozilo izabrati za vožnju po Novom Beogradu?

Za razliku od starog dela grada koji je izgrađen na čak 32 brda, Novi Beograd je planski stvoren tako da bude ravan i prostran. Samim tim, gužve u samoj opštini su svedene na minimum. Šta to tačno znači?

Kada planirate da se vozite po Starom Gradu, morate uvek da uzmete u obzir gužve i manevrisanje kroz male, uske ulice. Iz tog razloga, potreban vam je mali i ekonomičan automobil koji će moći da se provuče uz minimalnu potrošnju. Mali Peugeot 208 ili Renault Clio su odličan izbor za ove situacije.

Rent a car Beograd Clio 1.5 sivi 2008

Međutim, kada je u pitanju prostrani Novi Beograd, naravno da ćete se odlučiti za nešto prostraniji ili elegantniji automobil, u zavisnosti od vaših potreba. Mercedes S klase je sasvim logičan izbor ako želite da impresionirate svoje poslovne partnere i pre početka samog sastanka. S druge strane, tu je i BMW X5, moćno terensko vozilo koje vam pruža impresivnu i glatku vožnju.

Rent a car Box

Da li vam je potrebna pouzdana agencija za rent a car na Novom Beogradu? Rent a car Box je pravi izbor za vas. Imamo veliki broj raznih vozila tako da možete izabrati tačno model koji vam odgovara. Pored toga, mi nudimo najpovoljnije cene na tržištu i uvek nudimo kvalitetnu uslugu prilikom onlajn naručivanja. Posetite naš vebsajt, pogledajte šta sve imamo u ponudi i pronađite pravi automobil za vas. Očekujemo vaš poziv.

1

administrator

rentadmin

Komentari (1 коментар)

Komentari (1):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *