Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Putovanje do Zlatibora rent a carom

Jedva ste dočekali godišnji odmor i spremate se za odlazak na Zlatibor, našu najlepšu planinu. Uštedeli ste i planirate da tih sedam dana provedete na najbolji mogući način. Pre svega da se odmorite i napunite baterije, jer vas na poslu kad se vratite čeka bezbroj obaveza… Razmišljate da li da otputujete autobusom, svojim automobilom ili da iznajmite rent a car vozilo. U autobusu gužvanjac, a i dugo se putuje… Odustajete. Automobil vam nije baš pouzdan, bilo je čestih kvarova… A i zašto biste na odmoru razmišljali da vam neko možda čak i obije bravu i s ljubimcem zapali u nepoznatom pravcu. Odustajete i od te varijante. Vaša odluka je da je ipak najbolja varijanta, a to je iznajmljivanje vozila za putovanje na Zlatibor.

Koliko košta iznajmljivanje vozila za putovanje na Zlatibor?

E, sad, osnovno pitanje je koliko košta putovanje do Zlatibora, trasom Beograd – autoput Miloš Veliki – Čačak – Užice. Ukupna cena podrazumeva troškove za iznajmljivanje vozila za putovanje na Zlatibor i gorivo.

Od Beograda do Zlatibora, preko Obrenovca, autoputem Miloš Veliki do Preljine, zatim preko Čačka i Užica ima tačno 220 kilometara. U oba pravca, po prosečnoj potrošnji od šest litara na 100 kilometara, potrebno vam je 26 litara goriva, što iznosi oko 4.000 dinara. Vozila se u rent a car agencijama preuzimaju sa punim rezervoarom goriva, a vi ste obavezni da automobil vratite agenciji takođe sa rezervoarom punim do vrha. Za putarinu u oba pravca moraćete da izdvojite po 420 dinara.

iznajmljivanje vozila za putovanje na zlatibor 2

Cena iznajmljivanja vozila zavisi od marke automobila i vremenskog perioda na koji se vozilo rentira. Vi ste odlučili da na Zlatiboru provedete sedam dana, pa da vidimo kakve su cene u rent a car agencijama.

Najjeftinija varijanta je ako se odlučite za „reno clio”, svega 20 evra dnevno. „Mercedes A” klase je 22 evra, a „citroen C3″ 25 evra. Cene malo komfornijih automobila iznose 30-40 evra: „volkwagen polo” 30e, „”dačia sandero” 35e „škoda oktavia” 40 evra po danu. Postoji veliko interesovanje i za iznajmljivanjem luksuznijih automobila . Tako dnevni najam „citroena C4 pikaso” iznosi 60 evra, za BMW 320 potrebno je 70 evra, „mercedes S” 100e, a „porše kajen” čak 150 evra. Proći kroz Šumadiju, autoputem Miloš Veliki zaista je doživljaj za pamćenje, koji smo dugi niz godina očekivali…

Šta je potrebno od dokumenata

Osnovni uslov da biste iznajmili automobil za putovanje na Zlatibor u rent a car agenciji je da imate najmanje 21 godinu života. Osim toga potrebna je vozačka dozvola, lična karta ili pasoš i kreditna kartica na vaše ime.

Šta je još bitno da znate kada se odlučite za rent a car vozilo? Ako ste rešili da produžite odmor, u ovom slučaju na Zlatiboru, automobil možete da zadržite, ali je neophodno da to prijavite agenciji kako bi vam produžili broj dana rentiranja. Takođe, automobil ne morate da vratite u Beograd, možete da ga ostavite u Užicu, Čačku ili čak na nekom parkiralištu na autoputu Miloš Veliki, samo je neophodno da se i oko toga dogovorite s vašom rent a car agencijom.

iznajmljivanje vozila za putovanje na zlatibor 3

Autoput Miloš Veliki je deo Koridora 11 i ima 103 kilometra, od Mislođina kod Obrenovca do Preljine kod Čačka. Ograničenje na autoputu Miloš Veliki je 130 kilometara na čas i može da se pređe za nepunih 50 minuta. Na autoputu Miloš Veliki nalazi se i tunel Brančić, dužine 940 metara koji je pokriven sa 88 kamera. Autoput Miloš Veliki, koji treba da spoji Beograd sa Jadranom, prolazi kroz Takovo. Zbog toga je poneo naziv po vođi Drugog srpskog ustanka (1815).

I ovo treba da znate ako se odlučite za iznajmljivanje vozila za putovanje na Zlatibor: ukoliko na odmor niste krenuli sami i vaši saputnici mogu da voze rent a car automobil pod istim uslovima kao i vi.

Rezervišite rent a car telefonom

U agenciji „Rent a car Box“, sa sedištem u Ulici: Zarije Vujoševića 2a, možete da iznajmite najkvalitetnije automobile u Beogradu po najnižim cenama. Od malih rent a car automobila za vožnju gradom do komfornijih koji će vam priuštiti pravi užitak tokom vožnje do Zlatibora, a posebno na autoputu Miloš Veliki. Vozila se preuzimaju na Novom Beogradu ili na aerodromu „Nikola Tesla”. Rezervaciju možete da obavite preko računara ili telefona popunjavanjem onlajn obrasca.

1

administrator

rentadmin

Komentari (1 коментар)

Komentari (1):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *