Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Ako se pitate zašto da iznajmite rent a car Beograd vozilo mi ćemo vam dati dobre razloge za to?

Da li želite da se krećete neometano u jednom od najpopularnijih gradova u Srbiji i na Balkanu ili da krenete na putovanje po zemlju? Rent a car Beograd i agencija Box je tu da vam pomogne oko izbora vozila i svih ostalih potreba oko iznajmljivanja automobila.

Rent a car Beograd – Lako iznajmljivanje vozila

Uz jako popularnu lokaciju naše rent a car agencije koja se nalazi u centru Beograda, kao i na aerodromu Nikola Tesla u Surčinu, preuzimanje rent a car vozila je lako. Iznajmite automobil koji najbolje odgovara vašim potrebama koristeći našu online formu za rezervaciju ili nas direknto pozovite na telefon   +381 61 67 075 67.

Iznajmljivanje automobila nikada nije biloa lakše nego uz rent a car Box agenciju, i uz nas možete uživati u različitim prednostima najma automobila:

Automobil za svaku vrstu prevoza:

Veliki izbor novijih vozila koje vam nudi rent a car Beograd i agencija Box, prilagođenih za sve vrste putovanja od gradskih do međunarodnih. Rent a car Box vam nudi iz svoje ponude širok izbor automobila kako bismo vam pružili najbolje iskustvo i doživljaj prilikom najma vozila. Sa redovnim ažuriranjem naše flote, rent a car Beograd uvek u ponudi ima najnovije modele na tržištu.

Najbolje cene iznajmljivanja vozila:

Rent a car Beograd vam pruža cene iznajmljivanja vozila koje su prilagođene svakom budžetu, uz garanciju da ćete dobiti baš onaj automobil koji ste rezervisali.

Transparentan ugovor o iznajmljivanju:

Cilj nam je da ponudimo što transparentniji ugovor, bez stručnih žargona i sa jasnim cenama rent a car vozila.

Preuzimanje vozila na dve lokacije:

Rent a car Beograd vam nudi mogućnost preuzimanja vozila u našoj agenciji koja se nalazi na Novom Beogradu, ili na aerodromu Nikola Tesla.

Pronađite vaš idealan rent a car automobil

Vi ste u velikoj gužvi, posao vas čeka, morate da jurite sa lokacije na lokaciju, a Beograd ključa. Zato je rent a car Beograd vaš prav izbor jer možete iznajmiti automobil odmah po sletanju u Beograd i krenuti na poslovni sastanak ili put.

Pogledajte našu ponudu rent a car vozila i videćete da pored odličnih lokacija preuzimanja automobila u glavnom gradu Srbije, takođe vam nudimo i super cene. Gde bi ste želeli da iznajmite svoje rent a car vozilo i započeti putovanje? U gradu veliko kao što je Beograd, važno je da su lokacije za iznajmljivanje vozila dobro locirane da nas možete brzo i lako pronaći kao i da budete odmah povezani sa glavnim saobraćajnicama koje vode ka i od Beograda.

Kada rezervišete svoj automobill, dođite da ga preuzmete na jednoj od naših lokacija za iznajmljivanje koje se nalaze na Novom Beogradu i aerodromu Nikola Tesla, jer na taj način lako dolazite do glavnih ulica glavnog grada, udobno i sa stilom. Da li želite mali, ekonomičan automobil koji je lak za parkiranje u gradu, veće putničko vozilo ili luksuzni automobil za duža putovanja, rent a car Beograd ima ono što tražite. Sa pravom možemo reći da je Beograd veliki grad, i važno je da možete lako pronaći jednu od naših lokacija za iznajmljivanje automobila u Beogradu. Koristite online formular za rezervaciju vozila i započnite vaše putovanje.

Vožnja automobilom po Beogradu

Postoje par važnih stvari koje bi trebalo da znate prilikom iznajmljivanja rent a car vozila u Beogradu. Prvo, uz naša rent a car vozila vaše iskustvo vožnje u Beogradu biće udobno i pozitivno, mešutim treba da znate da uvek ima dosta saobraćaja. Veliki bulevari su puni automobila i motociklista, sa preko pola miliona vozila koja prođu kroz Beograd svakog dana.

Parking zone u Beogradu

Lokacije rent a car Beograd se ne nalaze u samom centru grada tako da ne ulazite u zonu zagušenja. Saobraćajnihttps://parking-servis.co.rs/zonsko-parkiranje/ špic nastaje u periodu od 7 do 9 časova pre podne i od 16 do 19 časova posle podne. Imajte na umu da se parking mesta plaćaju po zonama i kazne su rigorozne. Ovde možete pogledati zone za parkiranje u Beogradu.

Rent a car Beograd i obilazak okoline

Ako volite da odputujete na jedan dan negde van centra Beograda, zašto ne dođete do naše rent a car Beograd agencije i sa našim vozilima posetite jednu od brojnih destinacija u blizini?

U neposrednoj blizini Beograda postoje lepa mesta koja možete posetiti ako imate rent a car vozilo.

Etno selo Moravski konaci nalazi u Velikoj Plani, na samo 90 kilometara od Beograda, na samom izlazu iz Velike Plane, na magistralnom putu ka Požarevcu. Etno selo je napravljeno kao reprezentativno mesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju od svakodnevnog posla i stresa.

Malo više od sat vremena od Beograda pored Despotovca, nalazi se selo Lisine jedno od najlepših mesta za vikend u Srbiji. Kada iznajmite rent a car Beograd vozilo, treba da krenete autoputem ka Nišu, isključite se kod skretanja za Despotovac, Svilanjac i idete ka Resavskoj pećini. Od te raskrsnice selo Lisine je na pet kilometara.

Nautičko selo ili takozvani “Biser na Savi“, kako nazivaju, prvo je nautičko selo u Srbiji, a nalazi se u Boljevcima nadomak Beograda. Kompleks od 16 kućica na vodi i marinom dodatno dočarava ovo mesto. Idealno je mesto za odmor, rekreaciju i ribolov. U nizu kućica nalazi se i restoran domaće kuhinje sa velikim izborom rečne ribe, a ceo dan i noć sa doručkom u kućici na reci košta 2.500 dinara.

Pravila vožnje u Beogradu i Srbiji

  • Mobilni telefoni se mogu koristiti samo sa slušalicama ili uređajima bez upotrebe ruku
  • Ne smete koristiti žutu traku koja je samo za autobuse i taksi vozila
  • Koristite brzu traku na autoputevima samo ako pestižete druga vozila.
  • Ograničenje na autoputu je 130km/h.
  • Ograničenja brzine odnose se i na rent a car vozila i u urbanim područijima su obično 40km/h.
  • Vozač i svi putnici su obavezni da nose pojas
  • Deca uzrasta ispod 12 godina ili manja od 135 cm moraju sa sede u odgovarajućem sedištu za decu
  • Imajte u vidu da je roditelj / staratelj deteta odgovoran tako da vam savetujemo iznajmljivanje sedišta za dete zbog zakona a i bezbednosti vašeg deteta.

Informacije o pravilima na putevima u Srbiji su napisane samo u opštim smernicama. Trudimo se da stalno ažuriramo informacije, ali uvek proverite na zvaničnom sajtu koji Zakon je na snazi. Kliknite ovde za dodatne informacije o Zakonu o bezbednosti saobraćaja.