Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

O nama Rent A Car Box

Rent a car Box vam nudi kvalitetna, redovno održavana vozila po najnižim cenama u Beogradu!

Naši vodeći principi i skroman početak, okreću se oko lične iskrenosti i integriteta. Verujemo u iskrenost, otvorenost, a to možete od nas i očekivati. Služimo naše klijente kao da su naša porodica, i tu smo da izađemo u susret kada vam je potreban automobil.

Ukoliko ste u beogradu a potrebno vam je vozilo, možete se osloniti na nas, naše ljubazno osoblje, a mi vam to omogućavamo uz najniže cene i širokom lepezom ponude istih kako biste vi bili zadovoljni. Ceo naš tim se trudi da budete srećni našom ponudom, uslugom i našim cenama koje su najniže u gradu.

Naši klijenti su zadovoljni i uvek ćemo nastojati da tako i bude nudeći specijalne ponude, popuste na određena vozila, popuste ukoliko vam je vozilo potrebno na duži period i time se dičimo i uvek radimo na usavršavanju i poboljšavanju naše ponude.

Potreban vam je mali rent a car auto za grad? Možda ipak neka komfornija limuzina za obilazak? Ipak želite da okupite celu ekipu i uputite se tamo gde je zabava? Mi smo tu! Kod nas možete iznajmiti sve od malenih automobila do kombija, gde vam cela familija može stati!

Naš uspeh je kada nam se klijenti vraćaju, i baš zbog toga smo jedinstveni kao rent a car agencija u Beogradu a i u Srbiji, slobodno možemo reći. Šta čekate? Izaberite vozilo, pozovite nas ili pošaljite email i krenite u avanturu i uverite se da smo najbolji i najjeftiniji.

Beograd - potrebno vozilo na dan, dva ili duže?
Rent a car Box je tu za vas!