Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Kako mi rent a car može uštedeti novac?

Rentiranje automobila periodično je jedna alternativa kupovini automobila. To vam može uštedeti novac, pogotovo ako ne koristite automobil redovno ili želite da putujete do i sa posla.  Često se  iznajmljivanje automobila smatra kao preskupo. Ali u stvari to vam može uštedeti novac u određenim situacijama, poput putovanja. Uz pravilno planiranje, možda ćete moći značajno uštedeti iznajmljivanjem automobila.
Pročitajte  tri scenarija kada želite da razmislite o iznajmljivanju automobila umesto da ga kupite.

 

01. Živite u velikom gradu:

Ako živite u velikom gradu sa dobrim javnim prevozom, možda neće biti potrebe za kupovinom automobila. Možete se pobrinuti za svakodnevne potrebe u gradu putem javnog prevoza. Zapravo, u mnogim slučajevima, javni prevoz može biti efikasniji od pokušaja vožnje automobila u saobraćaju. Ali ako planirate putovanje ili potreban automobil za jedan dan, rentiranje automobila jednom mesečno biće jeftinije od plaćanja registracije i troškove parkinga za posedovanje automobila u gradu. Ako dodate troškove plaćanja prostora za automobil pored vaše zakupnine, a zatim troškove parkiranja na poslu, ako je primenljivo, možda nema smisla posedovati automobil. Pored toga, nećete morati da brinete o održavanju ili popravci vašeg automobila.

02. Planirate putovanje:

   Ljudi često razmišljaju da iznajmljuju auto kada odu na odmor. Međutim, možete razmisliti da iznajmite automobil za putovanje. Ovo može biti dobra ideja ako ne posedujete automobil ili ako automobil koji imate je nije baš pouzdan. Za iznajmljeno vozilo imate dodatno osiguranje kompanije što vas stavlja u povoljniji položaj jer ne morate razmišljati o popravci kvarova. Takođe je dobrorešenje ukoliko ste razmišljali da više vas ode na putovanje i umesto da idete sa dva automobila  možete iznajmiti kombi i podeliti troškove, na taj način će te uštedeti na gorivu, a i zabava je u tom veća što ste sve vreme svi na okupu.

03. Dok ste na odmoru:

Iznajmljivanje automobila može vam olakšati odmor i uštedeti novac. Uvijek je zabavno izabrati novi ili drugačiji model i imati prošireni testni pogon dok ste na odmoru. Ovo vam može pomoći da napravite mudru kupovinu kada odlučite da je vrijeme za kupovinu automobila. Možete potencijalno uštedjeti novac na ovim zakupima preko web sajtova i rezervacijom u napred kada su neki popusti.

Takođe, vredi napomenuti da je iznajmljivanje automobila  mnogo skuplje kada ste mlađi od 25 godina, pa budite sigurni da to imate na umu kada razmišljate o iznajmljivanju automobila.

1

administrator

rentadmin

Komentari (4 коментара)

Komentari (4):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *