Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Na šta treba obratiti pažnju prilikom iznajmljivanja automobila?

Iznajmljivanje automobila je za većinu ljudi ne dnevna akcija. Postoji mnogo agencija, mnogo različitih cena i isto toliko različitih uslova. Svaka kompanija za iznajmljivanje automobila ima svoje uslove, čineći čitav proces rentiranja automobila veoma dosadnim. A tu su i  sakriveni troškovi, kao što su troškovi osiguranja od odgovornosti, osiguranje od štete ili krađe ili troškovi kreditne kartice koji se sabiraju i čine ukupni trošak veći od očekivanog. Sa Box rent a car agencijom nećete imati ovaj problem. Cene za iznajmljivanje su uvek sve navedene. Da li vam je potrebno iznajmljivanje automobila u Beogradu? Mi vam omogućavamo da što jednostavnije, prijatnije i profitabilnije iznajmite automobil.

Osiguranje od štete i krađe:

Svaki rent-a-car u Beogradu ima različitu  cenu za osiguranja i razlikuje se zavisno od slucaja da li se radi o gubitku ili krađi. Uvek proveravajte šta osiguranje pokriva. Razne kompanije za iznajmljivanje automobila savetuju da uzimate dodatno osiguranje. Ovo dodatno osiguranje dodaje se na prvobitnu cenu zakupa a ponekad ume i da drastično poveća cenu!

Skriveni troškovi:

Da li želite da iznajmite automobil u Beogradu u samo nekoliko jednostavnih koraka? Većina rent a car agencija za  pokriva to, ali takođe traže depozite, naknade za otkazivanje i / ili rezervaciju. Obavezno proverite sve uslove pre iznajmljivanja automobila koji želite.

Dodaci koje nude:

Većina rent a car agencija dodatke kao što su: navigacija, dečija sedišta, osiguranja, preuzimanje sa aerodroma, neograničena kilometraža, naplaćuju dodatno što takođe podiže cenu iznajmljivanja. Pa je poželjno da se raspitate i tome šta je sve od dodataka uključeno u cenu a šta će te moradi dodatno doplatiti.

Dobro pregledajte iznajmljeno vozilo:

Pre nego što pritisnite papučicu gasa i krenete na putovanje, zadržite se malo duže na parkingu i zajedno sa radnikom rent a car agencije dobro proverite vozilo. Ukoliko ono ima neko oštećenje ili manji kvar, to mora bude zavedeno u ugovoru koji potpisujete sa agentom. Za svaki slučaj, slikajte to oštećenja kako bi imali dokaz.

Proverite račun:

Kada potpište ugovor i platite iznajmljivanje vozila, proverite račun da li je suma ista kao što ste se dogovorili. Dešavalo se (i to vrlo često) da bude dodata neka stavka za koju niste dali saglasnost.


1

administrator

rentadmin

Komentari (1 коментар)

Komentari (1):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *