Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Kako najlakše iznajmiti rent a car vozilo u Beogradu iz Australije

Iako je Australija veoma privlačna zemlja, ništa ne može da se poredi sa lepotom rodne zemlje. Rešili ste da posetite Srbiju posle dužeg vremena, ali niste sigurni kako da obezbedite siguran prevoz sa aerodroma koji će ostaviti dobar utisak? Srećom, mi imamo pravu agenciju za vas.

Rent a car Box nudi širok izbor vozila koja možete pokupiti direktno na aerodromu i uživati u komfornom putovanju do željene destinacije. Saznajte kako izgleda proces iznajmljivanja rent a car vozila u Beogradu i šta je sve ono što vam je potrebno?

Online rent a car servis

Najbolja stvar kod većine rent a car servisa je ta što možete da naručite vozilo gde god da se nalazite. Na taj način možete unapred da isplanirate put i uskladite sve svoje obaveze.

Većina korisnika danas iznajmljuje automobile putem vebsajta, mobilnim telefonom ili preko kompjutera. Sve što treba da uradite je da posetite sajt agencije, izaberete model koji želite i naručite ga jednim klikom. Na sajtu možete da pronađete sve specifikacije koje vas zanimaju, kao i da postavite dodatna pitanja.

Ovo je veoma korisno ako se nalazite, recimo u Australiji i želite da budete sigurni da ćete imati prevoz sa aerodroma.

Rent a car Beograd Clio Renault

Šta vam je potrebno da iznajmite vozilo?

Ako želite da koristite rent a car usluge u Srbiji, morate da ispunjavate neke osnovne uslove. Pre svega, neophodno je da imate minimum 21 godinu, i da posedujete vozačku dozvolu bar godinu dana. Pored toga, morate da priložite ličnu kartu ili pasoš jer se tu nalaze sve vaše osnovne informacije za potvrdu.

Uz to sve, morate da priložite i kreditnu ili debitnu karticu u vidu garancije. Plaćanje se vrši na licu mesta, prilikom preuzimanja vozila na jednoj od dve lokacije – aerodrom ili Novi Beograd. S obzirom da planirate put iz Australije, aerodrom je verovatno bolja opcija.

Na šta treba da obratite pažnju prilikom vožnje?

Bez obzira na to kakav je vaš stil vožnje, kada koristite iznajmljeno vozilo, morate da ispoštujete neka pravila. To pre svega znači da budete nešto oprezniji za volanom i da se nikako ne prepustite divljoj vožnji. Rent a car usluga obično uključuje i osiguranje, ali ono prestaje da važi ukoliko vi odlučite da vozite neasfaltiranim putem ili po makadamu. U tom slučaju vam se može naplatiti svako oštećenje, ogrebotina, kao i kompletno pranje vozila.

Sve kazne koje dobijete prilikom korišćenja vozila vi plaćate u potpunosti. Međutim, imajte na umu da se rent a car automobili svrstavaju u službena vozila pa su, samim tim, i kazne znatno veće.

Ukoliko se pridržavate svih pravila saobraćaja nećete imati apsolutno nikakvih problema. Ako slučajno dođe i do udesa koji nije nastao vašom krivicom, Rent a car Box će vam obezbediti novo vozilo u roku od 24h.

Rent a car Beograd mercedes s amg

Koja vozila su vam na raspolaganju?

Rent a car Box vam nudi veliki broj vozila tako da se možete odlučiti za ona koja vam najviše odgovaraju. U zavisnosti od vaših zahteva možete se odlučiti za ekonomična, luksuzna ili standardna vozila.

Ekonomična vozila kao Renault Clio i Peugeot 208 su idealna za vožnju po gradu i manevrisanje beogradskim ulicama. Sa druge strane, ako želite da ostavite dobar utisak pri dolasku iz Australije i impresionirate vaše prijatelje, tu su luksuzni automobili. Uzmite prostrani i moćni BMW X5 ili se opustite dok krstarite Mercedesom. Tu je uvek i zlatna sredina poput odličnog Citroen C4 vozila.

Rent a car Box – Najpovoljnije iznajmljivanje vozila

Kada je u pitanju Rent a car Box, možete biti sigurni da ćete uvek dobiti najpovoljnije cene i kvalitetna vozila. Ukoliko već sad planirate put iz Australije za Srbiju, posetite naš sajt i izaberite pravi automobil. Uživajte u komfornoj i elegantnoj vožnji bez obzira na vašu destinaciju.

1

administrator

rentadmin

Komentari (Нема коментара)

Komentari (0):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *