Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Dugoročni najam vozila – Zbog čega je to dobro rešenje?

Bez obzira da li putujete privatno ili poslovno na duži rok, vozilo kojim ćete upravljati tokom ovog putovanja mora vas odlično služiti u svakom trenutku. Ali, ako putujete sopstvenim vozilom, to vam može prouzrokovati nepotrebne glavobolje. Počev od organizovanja puta, preko vođenja računa o tome da li će vozilo sve vreme biti u ispravnom stanju… Pa sve do brige o brojnim troškovima (servis, osiguranje, benzin i slično). Zato je u ovim, ali i u sličnim situacijama dugoročni najam vozila u Beogradu savršena prilika da iznajmite vozilo koje želite i vozite potpuno rasterećeni.

Iz ovog razloga ne treba da čudi zašto baš rent a car usluga postaje sve popularnija u Srbiji. Činjenica je da se vozila iznajmljuju samo onda kada je to neophodno. Putovanje na odmor rent a carom, odlazak kod rođaka u drugi grad, prevoz poslovnog klijenta i slično. Međutim, u onim situacijama kada vam je potrebno vozilo na više nedelja ili meseci, dugoročni rent a car je jedino pravo rešenje. To je zbog toga što vam opcija iznajmljivanja vozila na duži period nudi mnogobrojne prednosti.

Dugoročni najam vozila u Beogradu – Jer je to finansijski isplativa opcija

Ako vam nije potreban automobil za svaki dan, kupovina vlastitog automobila, plaćanje registracije, osiguranja, održavanja, parkinga i slično može biti krajnje nepotreban trošak. S druge strane, čak i svakodnevno iznajmljivanje vozila za određena kratka putovanja može predstavljati teret za vaš novčanik. Zato je u ovim situacijama jedino pravo rešenje dugoročni najam vozila u Beogradu. Dakle, dugoročno iznajmljivanje vozila je izuzetno ekonomična i finansijski isplativija opcija u odnosu na javni prevoz ili vožnju sopstvenim vozilom na duži period.

dugoročni najam vozila u Beogradu Rent a Car Box 2

Pre svega, većina rent a car agencija vam nudi sjajne popuste u ceni ako iznajmljujete automobil ili bilo koje drugo vozilo na duži rok. I to naročito ako planirate da iznajmite vozilo na 30 dana ili, pak, više meseci. Drugo, kod dugoročnog rent a cara nećete morati da vodite računa o određenim troškovima. Ove troškove biste svakako snosili kada biste putovali svojim automobilom. Govorimo o troškovima tehničkog pregleda, servisa, održavanja i slično. Treba istaći da rent a car vozilo za duži rok dobijate sa punim rezervoarom. Što znači da nećete imati inicijalnih troškova za gorivo.

Takođe, u slučaju ugovora o dugoročnom najmu vozila nećete plaćati troškove amortizacije, jer svi navedeni rashodi padaju na teret rent a car agencija. Prema tome, ušteda kod dugoročnog najma vozila u Beogradu vam je zagarantovana.

Ugovor o dugoročnom iznajmljivanju vozila je fleksibilan

Za razliku od mnogih drugih varijacija ugovora o zakupu, ugovor o dugoročnom iznajmljivanju vozila je izuzetno fleksibilan. Odnosno, sadržina ovog ugovora je prilagođena potrebama, željama i platežnoj moći lica koje vozilo rentira. I upravo ovo je jedan od najvećih benefita kada je u pitanju dugoročni najam vozila u Beogradu. Jedina obaveza koju imate prilikom zaključivanja ovog ugovora jeste utvrđivanje minimalnog perioda dugoročnog najma.

To znači da automobil ili drugo vozilo koje ste iznajmili možete vratiti čak i pre isteka ovog perioda. I zbog toga nećete plaćati nikakve penale ili kazne. Takođe, u toku ovog perioda možete i promeniti vozilo, dok ugovor sa svim pravima i obavezama ostaje isti. Dakle, većina rent a car agencija vam neće tražiti obnovu ugovora o dugoročnom najmu ili bilo kakva dodatna plaćanja. Još jedna bitna stavka ovog ugovora jeste što ćete, za sve vreme trajanja najma, imati podršku rent a car agencije.

dugoročni najam vozila u Beogradu Rent a Car Box 3

Dakle, ako imate bilo koje probleme oko vozila tokom perioda iznajmljivanja ili su vam potrebni dodatni saveti, ne brinite. Uvek se možete obratiti rent a car agenciji od koje ste vozilo unajmili.

Dugoročni najam vozila u Beogradu – Jer imate najširi izbor četvorotočkaša pred sobom

Kada imate svoj automobil, vaša mogućnost vožnje do bilo koje destinacije i na bilo koji period svedena je upravo na taj auto. Sigurno ste više puta pomislili kako bi bilo dobro, makar za tu jednu priliku, upravljati nekim drugim vozilom. Upravo vam dugoročni najam vozila u Beogradu nudi mogućnost da na period koji vi izaberete upravljate vozilom koje vi izaberete! Priznaćete – san snova svakog ljubitelja dobre i kvalitetne vožnje.

Na primer, želite da otputujete na Zlatibor (ili bilo koje drugo mesto) na duži period sa decom. U ovom slučaju vozila za porodična putovanja su rešenje za vas. To, recimo, mogu biti SUV vozila ili minivan vozila ili, čak, kombiji za grupna putovanja. I samo putem iznajmljivanja ovakvih vozila možete isplanirati svoj savršen odmor. Ili, ako vam je potreban četvorotoškaš iz službenih razloga na duži rok, najbolji način da impresionirate klijenta jeste da iznajmite luksuzno vozilo.

Naravno, ukoliko su vaše preferencije takve, uvek za dugoročni najam vozila možete izabrati sportske automobile, male automobile ili bilo koji drugi tip vozila.

Rent a Car Box – Odaberite vozilo po svojoj želji

Vidimo da je dugoročni najam vozila u Beogradu veoma dobro i povoljno rešenje. U krajnjoj liniji, od iznajmljivanja vozila na duži rok možete imati samo koristi i osećaj zadovoljstva prilikom vožnje. Zato, ako želite da rentirate vozilo na duži vremenski period, onda vaš izbor treba da bude agencija Rent a Car Box. Kod nas ćete moći da odaberete vozilo, ne samo po svom ukusu, već i vozilo koje u potpunosti odgovara vašem budžetu.

dugoročni najam vozila u Beogradu Rent a Car Box 4

Bilo da želite da iznajmite standardno vozilo, ekonomično vozilo ili, pak, limuzinu, najbolji rent a car u Beogradu je tu za vas. Dakle, u našoj agenciji vas čekaju pouzdana i redovno održavana najbolja vozila za iznajmljivanje u Beogradu. I to po najnižim cenama u srpskoj prestonici. Vozilo koje želite da rentirate jednostavno možete rezervisati, brzo i lako, preko računara ili telefona. Dovoljno je samo da popunite odgovarajući online formular i vi ste svoj posao završili.

Nakon toga, vozilo možete preuzeti na Novom Beogradu ili na aerodromu “Nikola Tesla”. Odaberite vozilo po svojoj želji. Odaberite Rent a Car Box. Jer, mi smo vaš siguran i pouzdan partner tokom vožnje.

1

administrator

rentadmin

Komentari (1 коментар)

Komentari (1):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *