Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Kako da jeftino iznajmite rent a car vozilo?

U Srbiji postoji veliki broj rent a car agencija i sve one nude svoje uslove iznajmljivanja koji ponekad umeju biti pomalo komplikovani. U ovom blogu ćemo da vam ponudimo par saveta kako da uštedite prilikom korišćenja rent a car usluga. Bez obzira koja je agencija u pitanju, ako ispoštujete sve ove korake, proći ćete uz minimalan trošak, a to je uvek krajnji cilj, zar ne? Pogledajte kako da prođete uz jeftino iznajmljivanje rent a car vozila.

Proveravajte cene

Najbolji način da uhvatite neki popust u rent a car agencijama je da konstantno pratite i proveravate ponude na njihovom sajtu. U zavisnosti od godišnjeg doba i potražnje, postoji dobra šansa da ćete naići na neke povovljne cene ako se javite u pravom trenutku. U skladu sa tim, obavezno zapratite željenu agenciju i na socijalnim mrežama kako biste uvek bili u toku sa novim dešavanjima. Isplatiće vam se.

Uštedite uz duži najam

Jedan siguran način da jeftino iznajmite rent a car vozilo je uz duži najam. Najveći broj agencija nudi znatno niže cene ako odlučite da iznajmite automobil na duži vremenski period. Najjeftinije ćete da prođete ako iznajmite vozilo na period od preko mesec dana. Ako vam je automobil potreban veći deo meseca, na ovaj način možete znatno uštedeti.

Rent a car Beograd renault clio

 

Raspitajte se da li se plaća i drugi vozač

Neke rent a car agencije nude niske cene, ali pritom naplaćuju dodatke kao što je na primer mogućnost dodavanja drugog vozača. Vrlo je bitno da se unapred raspitate da li se dodatno naplaćuje ako i drugi vozač koristi iznajmljeno vozilo. Ako se ne naplaćuje, velike su šanse da će i drugi vozač morati samo da potpiše ugovor, što ne bi trebalo da vas dodatno finansijski optereti.

Iznajmite najmanje vozilo u ponudi

Ako nemate neke posebne želje kada je u pitanju iznajmljeno vozilo, mi vam preporučujemo da izaberete najmanje vozilo u ponudi. Pored toga što je uz manje vozilo lakše manevrisati gradskim ulicama, imaćete i manju potrošnju goriva. Automobil se uvek vraća sa punim rezervoarom, tako da vam je u interesu da potrošite što je manje moguće.

Izbegavajte saobraćajne kazne

Na prvi pogled, izbegavanje saobraćajnih kazni izgleda kao sasvim logičan savet, ali kada je u pitanju rent a car vozilo, morate biti i još oprezniji. Naime, iznajmljeni automobil se vodi kao službeno vozilo, pa su kazne za sve prekršaje deset puta veće. Samim tim, morate da budete veoma oprezni prilikom vožnje ako ne želite da imate dodatne, nepredviđene troškove. Jeftino iznajmljivanje rent a car vozila ne znači ništa ako sve to uništite neopreznom vožnjom.

Rent a car Beograd honda accord

Pregledajte automobil

Naravno, za svaki slučaj, pre same vožnje obavezno pregledajte automobil. Na taj način možete da uočite sve nedostatke na njemu i da budete sigurni da nema nekih inicijalnih oštećenja koja bi vam kasnije naplatili. Veoma je dobra ideja i da slikate vozilo iz svih uglova za svaki slučaj.

Jeftino iznajmljivanje rent a car vozila – Rent a car Box

Najbolji način da pronađete jeftino iznajmljivanje rent a car vozila je uz Rent a car Box agenciju. Mi nudimo širok izbor vozila po najpovoljnijoj ceni tako da možete pronaći tačno ono što želite u svakom trenutku.

1

administrator

rentadmin

Komentari (2 коментара)

Komentari (2):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *