Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Kako sigurno iznajmiti rent a car u Beogradu?

Svako ko je nekada imao potrebu da koristi rent a car usluge, često je imao i veliki broj pitanja u vezi pravila, procedure, osiguranja i drugih bitnih stvari. Ukoliko putujete u inostranstvo i poteban Vam je auto, bitno je da ga iznajmite preko proverene rent a car agencije. Ukoliko Vas zanima da kako da nađete najbolje, ali i najjeftinije automobile koje biste iznajmili, mi ćemo Vam dati neke savete.

Bez obzira na to da li putujete samostalno, porodično ili sa prijateljima, svako putovanje treba da bude maksimalno udobno za sve putnike. Ukoliko želite da na put pođete automobilom bez ikakvih stresova i problema, rent a car agencije su tu da Vaš put učini što ugodnijim. Dobar auto je nešto što je obavezno, a posebno kada se radi o daljim destinacijama, pa je zbog toga vrlo važno da Vaše putovanje bude praktično i isplativo.

Evo nekoliko saveta i strategija kako da odaberete najbolju rent a car ponudu.

1.Pažljivo izaberite vozilo:
Rezervišite ono vozilo koje odgovara Vašim potrebama, a ne ono kojim ćete biti zadivljeni na prvi pogled. Dobro razmislite koju vrstu automobila želite i koja Vam je odgovara. Uvek je primamljivije uzeti neki veći, lepši auto, kao i neki od sportskih automobila, ali nije uvek i isplativije, a naročito ne udobno. Uvek vodite računa o potrošnji goriva tog automobila, kao i pogon  na koji se automobil kreće. Imajte u vidu i cenu goriva, pa shodno tome odaberite i vozilo koje ćete moći da isfinansirate. Komfor je veoma važan kako biste uživali u putovanju, posebno ako putuje veći broj putnika, pa u tom slučaju vidite da iznajmite automobil koji je prostraniji i koji ima više kako za vas kao putnike tako i za prtljag.

 

2.Proverite da li je uračunata neograničena kilometraža:

Proverite da li je uključena opcija neograničene kilometraže. Iako Vam možda deluje neobično da Vas neko ograničava kilometrima koje možete preći, bolje se na vreme informišite na vreme, jer zapravo mnoge agencije na osnovu toga određuju cenu. Kilometraža je poslednja stvar o kojoj treba da brinete kada polazite na put ili određenu destinaciju, posebno ukoliko idete van zemlje. Određene agencije poseduju praksu da kao opciju daju neograničenu kilometražu u okviru Srbije, a ograničenu u okviru izlaska iz zemlje.

 

3.Proverite šta je sve pokriveno osiguranjem:

Proverite sa Vašom rent a car agencijom da li je uključeno i auto osiguranje i šta je sve tim osiguranjem pokriveno. Ukoliko putujete van zemlje, informišite se da li Vaše osiguranje pokriva i te troškove ukoliko dođe do nekih problema na putu. Uvek proverite ovu stavku, kao i šta je sve obuhvaćeno njome.Ukoliko zanemarite ovu stavku ona Vas kasnije može vrlo skupo koštati.

 

Ono što je najbitnije prilikom svakog iznajmljivanja vozila je svakako oprez. Nemojte olako potpisivati ugovore, koliko god Vam agencije tvrdile da je sve potpuno regularno. Informišite se na vreme, čak i kod prethodnih korisnika te agencije, ukoliko postoji deo sa ocenama i recenzijama. Ne žurite, tako ćete sebi uštedeti i novac i živce.

1

administrator

rentadmin

Komentari (2 коментара)

Komentari (2):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *