Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Iznajmljivanje vozila za Novu godinu

Iznajmljivanje vozila za Novu godinu nešto je čime bi trebalo da se pozabave svi oni koji će ludu noć čekati van svojih domova. Odbrojavanje je počelo, svakog dana smo sve bliži ulasku u jubilarnu 2020. Treba se dobro organizovati, kako nam nepredviđene, nemile okolnosti ne bi pokvarile celokupan doživljaj. Nova godina jedan je od najveselijih praznika kome se raduju kako deca, tako i odrasli. Praznična atmosfera, duh slavlja i poklanjanja prijaju svima. Zaboravljamo sve ono što nas je mučilo u proteklom periodu, pravimo planove za budućnost, radujemo se zasluženom odmoru.

Taman smo odlučili sa kim i gde ćemo proslaviti prazmik, a dešava se neki problem. Auto nam se pokvario ili se popravka neočekivano odužila i shvatamo da ćemo na doček ići bez svog četvrotočkaša. Šta da radimo? Znamo da će biti nemoguće zaustaviti taksi, a suviše je hladno ili daleko da se zaputimo peške. Svi idu na doček i nikoga ne možemo zamoliti da nas preveze do kafića ili restorana, da ne govorimo o tome što i decu treba razvesti na različite strane.

Čak i ako uspemo da pozovemo taksi, cena će biti previsoka jer treba ići na nekoliko mesta, a potrebno je i organizovati povratak. Iako na prvi pogled deluje bezizlazno, ova situacija nije nerešiva.

Iznajmljivanje vozila za Novu godinu – prednosti

Dovoljno je iznajmiti vozilo u rent a car agenciji i time sebi olakšati život. Za prihvatljiv iznos dobićete automobil koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Za one kojima je bitno da se do željene destinacije prevezu uz minimalne troškove, na raspolaganju su ekonomična vozila. Za nekoliko desetina evra dobićete pouzdano, redovno servisirano vozilo, koje će ispuniti vaša očekivanja.

Ljudima koji žele da na slavlje stignu u velikom stilu i tako ostave utisak na partnera ili kolege, predlažemo luksuzna vozila. Komfor, prefinjenost i glamur mogu vam biti dostupni makar na jedno veče. Zašto to ne iskoristititi? U našem voznom parku nalaze se vozila koja će zadovoljiti kriterijume čak i najprobirljivijih klijenata.

 

Iznajmljivanje vozila za Novu godinu Rent a car Box 2

Putovanje van mesta stanovanja

Sva vozila možete iznajmiti na kraći ili duži period, onako kako vam najviše odgovara. Ukoliko novogodišnju noć planirate da provedete na nekom salašu ili u gradu malo udaljenijem od mesta stanovanja, predlažemo vam da razmislite o produženom boravku. Auto možete iznajmiti na dva ili tri dana i to vreme iskoristiti za istraživanje okoline i lokalnih znamenitosti. Iznajmljenim autom se, uz prethodni dogovor sa agencijom, možete uputiti i ka nekoj od susednih zemalja.

Neradne dane iskoristite na najlepši mogući način – upoznajte tradiciju i kulturu drugih zemalja. Procedura iznajmljivanja vozila veoma je jednostavna i završava se za samo nekoliko minuta.

 

Ukoliko Novu godinu čekate sa većim brojem ljudi, preporučujemo vam da iznajmite kombi. To je idealno rešenje i kada na doček putujete van grada, recimo na neku od naših planina. U tom slučaju, vodite računa i o vremenskim uslovima jer poledica, kiša i sneg mogu otežati upravljanje vozilom.

Iznajmljivanje vozila za Novu godinu Rent a car Box 3

Za odlazak na planinu, pored zimskih guma, biće vam neophodni i lanci za sneg. Ukoliko planirate da na put povedete i decu, obavezno je korišćenje auto-sedišta. Bezbednost vas i vaše porodice mora biti na prvom mestu i zato ništa ne treba prepustiti slučaju. Ukoliko automobil rentirate u agenciji Rent a Car Box, dečije auto-sedište dobićete besplatno, uz iznajmljeno vozilo.

Iznajmljivanje vozila za Novu godinu – birajte pouzdanu agenciju

Agenciju preko koje ćete iznajmiti automobil nemojte birati nasumično. Osim cene iznajmljivanja, izuzetno je važna reputacija agencije, kao i ozbiljnost sa kojom pristupa poslu kojim se bavi. Ako želite pouzdanog partnera u putovanju, odlučite se za Rent a car box.

Naša agencija nudi vam velik izbor kvalitetnih, redovno servisiranih vozila po najpovoljnijim cenama. Na raspolaganju vam stojimo 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Vozila možete preuzeti i vratiti na dve lokacije, na aerodromu “Nikola Tesla”, kao i u agencijskim prostorijama na Novom Beogradu. Za sve nedoumice i pitanja, budite slobodni da kontaktirate sa nama. Naša najbolja preporuka su klijenti koji iznova koriste naše usluge i preporučuju nas drugima.

 

1

administrator

rentadmin

Komentari (Нема коментара)

Komentari (0):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *