Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Najbolja rent a car agencija u Srbiji – Upoznajte svu lepotu Srbije

Koliko zapravo poznajemo zemlju u kojoj živimo? Većina nas se u vreme bilo kakvog odmora okreće putovanju u inostranstvo, a zapravo nismo ni svesni kakvu sve lepotu kriju razni predeli u Srbiji. Ako planirate da posetite razna mesta širom Srbije ove jeseni, najbolja rent a car agencija u Srbiji – Rent a car Box vam može pomoći u tome. Nudimo vam širok broj vozila koja se mogu prilagoditi svakom putovanju i pružiti vam maksimalni užitak po najpovoljnijoj ceni. U ovom blogu ćemo vam predložiti neke znamenitosti koje apsolutno morate da posetite na vašem jesenjem proputovanju.

Đavolja Varoš

Sasvim ste sigurno čuli za Đavolju Varoš, ali da li ste je ikad stvarno i posetili? Ovaj predeo koji se nalazi jugozapadno od Niša je postao poznat u svetu po prirodnom fenomenu koji je vrlo redak u svetu. Vrlo upečatljive kamene strukture koje su nastale erozijom pod posebnim uslovima su izuzetna turistička atrakcija koja je mnogima neodoljiva. Iako se ovi prirodni spomenici nalaze i u nekim drugim zemljama, ovaj u Srbiji je mešu najvećim i najlepšim.

Rent a car Beograd Clio Renault

Najbrži način da stignete tamo iz Beograda je, naravno, autoputem ka Nišu. Đavolja Varoš se nalazi nekih 90 kilometara od ovog grada, tako da se vrlo lako možete snaći. S obzirom da je u pitanju malo duže putovanje kada krećete iz prestonice, obavezno se postarajte da vam rent a car agencija u Srbiji obezbedi udobno i pouzdano vozilo.

Resavska pećina

Ako planirate da posetite istočnu Srbiju, mogli biste da se uputite ka Despotovcu i odvezete se do Resavske pećine. Većina nas je posetila ovu lokaciju na nekoj od školskih ekskurzija, međutim jedini način da stvarno uživate u lepoti ovog mesta je da se odvezete sami tamo i svesno upijate sve što Resavska pećina ima da pruži.

Iz Beograda morate preći nekih 150 kilometara da biste došli do ovog prirodnog čuda dugog čak 4.5 kilometara. Kada se nađete u Despotovcu, jednostavno se uputite ka selu Jelovac u čijoj neposrednoj blizini se nalazi pećina. Vaša željena rent a car agencija u Srbiji vam može pomoći da se brzo i bezbedno dovezete do ove destinacije.

Mokra gora

Sa druge strane, ako želite da se fokusirate na lepote zapadne Srbije, mi vam predlažemo da posetite poznatu Mokru goru. Ova prelepa destinacija se nalazi na samoj granici između Tare i Zlatibora. Postala je poznata po takozvanoj Šarganskoj Osmici – starinskom vozu koji vam pruža neverovatan pogled na čitavu goru. Pored toga, u okolini Mokre gore je i čuveno etno-selo Drvengrad koje je napravio Emir Kusturica i koji je privukao mnoštvo svetskih poznatih ličnosti.

Da biste došli do ovog izuzetnog mesta, morate se prvo uputiti ka Užicu, a odatle nastaviti prema Zlatiboru. S obzirom da su u pitanju planinski predeli, obavezno proverite da li rent a car agencija u Srbiji može da vam obezbedi neko vozilo prilagođeno takvim putevima.

Rent a car Beograd X5

Fruška gora

Još jedna gora koju morate da posetite, ali ovaj put na severu, je Fruška gora. Samim tim što je jedina planina u Vojvodini, vrlo je upečatljiva i pleni svojom lepotom. Na njoj se nalazi oko 16 starih manastira koji su sami stubovi srpske kulture i religije. Bez obzira da li ste vernik ili ne, ova lokacija će vas zasigurno zadiviti.

Kada putujete iz Beograda, krenite putem ka Novom Sadu do Banstola. Na toj raskrsnici skrenite levo i Partizanskim putem ćete stići do Iriškog Venca koji je sam vrh Fruške gore. Opet naglašavamo, s obzirom da je u pitanju planinski predeo, obavezno proverite da li vaša željena rent a car agencija u Srbiji nudi vozila prilagođena tome.

Rent a car Box – Najbolja rent a car agencija u Srbiji

Ako još uvek niste utvrdili koja je to najbolja rent a car agencija u Srbiji, mi vam možemo pomoći. Rent a car Box vam nudi veliki broj kvalitetnih vozila koja se redovno servisiraju i prate tako da uvek nude svoj maksimum. Posetite naš sajt, pogledajte šta sve imamo u ponudi i organizujte vaše jesenje proputovanje po Srbiji odmah.

 

1

administrator

rentadmin

Komentari (6 коментара)

Komentari (6):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *