Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Iznajmljivanje kombi vozila

Iznajmljivanje kombi vozila može vas poštedeti stresa i nervoze kada želite negde da otputujete sa većom grupom ljudi. Zimske i letnje avanture najlepše su kada u njima uživamo sa porodicom ili prijateljima. Često se dešava da, iako želimo, nismo u mogućnosti da se sa većim brojem ljudi uputimo na neko udaljenije mesto. Postoji više razloga zbog kojih je to tako. Nemaju svi putnici vozačku dozvolu ili je među njima veliki broj dece, a naš automobil je suviše mali da bi u njega stali svi koji treba da pođu na put. Šta raditi u tom slučaju? Odgovor je jednostavan – iznajmite kombi. Tada će jedan vozač sve moći da odveze do željenje destinacije. Jedna od glavnih prednosti kombi vozila svakako je to što su ona udobna i komforna.

Prednosti kombi vozila – Ima mesta za sve putnike

Pri odabiru vozila kojim ćemo putovati, moramo se voditi pre svega njegovom bezbednošću i pouzdanošću. Ukoliko je naš četvorotočkaš bez zimskih guma, a nameravamo da otputujemo u planinske krajeve, ne treba rizikovati. Često se ispostavi da ono što na prvi pogled deluje jeftino, na kraju može skupo da nas košta. Redovno održavano i servisirano vozilo prilagođeno uslovima u kojima će se koristiti, predstavlja potrebu, a ne luksuz. Vozilo koje kreće na planinu mora biti opremljeno ne samo zimskim gumama, već i lancima za sneg. Podsećamo vas da, kada su u pitanju izuzetno niske temperature, morate obratiti pažnju i na sitnice. Neophodno je da, pre vožnje, sa krova automobila skinete sneg. Ukoliko to ne učinite, rizikujete da on tokom vožnje sklizne na šoferšajbnu i onemogući vam preglednost. Brisače držite odvojene od šoferšajbne jer će se, u protivnom, zalediti.

Iznajmljivanje kombi vozila

Kombi vozila su idealna ne samo za porodična putovanja, već za sva okupljanja kojima prisustvuje veći broj ljudi. Možete ih iznajmiti ukoliko vaša firma za svoje zaposlene organizuje seminar u nekom drugom gradu. Praktična su i kada se organizuju team-building događaji, jer je nepraktično da svako dolazi svojim kolima. Ukoliko želimo da sa porodicom otputujemo u rodni kraj za slavu, iznajmljivanje kombija može biti odlično rešenje. Mnogo je situacija i prilika u kojima je iznajmljivanje kombija idealan izbor.

Iznajmljivanje kombi vozila – Teretni Opel Vivaro

U vozila koja poseduje agencija Rent a Car Box nalazi se teretni kombi koji takođe možete iznajmiti. Ova opcija idealna je za selidbe ili transport gabaritne robe. Ukoliko kupujete opremu za kancelariju, nabavljate nameštaj za stan ili jednostavno želite da obezbedite mesečne zalihe koje ne staju u običan auto, nemojte očajavati. U teretni kombi staće sve što vam je potrebno, a to vas neće mnogo koštati. U našoj ponudi teretnih kombija nalazi se opel vivaro čija je nosivost čak 3.5 tone.  Za dnevno iznajmljivanje ovog teretnjaka platićete od 30 do 50 evra, u zavisnosti od toga na koji period vam je potreban. Opel vivaro troši malo goriva, pouzdan je i lak za vožnju, te je pravi izbor za one koji nemaju iskustvo u vožnji teretnih vozila.

Pored kombi vozila, Rent a Car Box vam nudi veliki izbor kako ekonomičnih, tako i luksuznih vozila. Zajedničko im je to što su redovno servisirana u ovlašćenom servisu, pa ukoliko ih odaberete, neće biti neprijatnih iznenađenja. Ne treba zaboraviti ni pogodnost da vozila naše agencije možete preuzeti na dve lokacije, na aerodromu “Nikola Tesla”, kao i u agencijskim prostorijama na Novom Beogradu.

Iznajmljivanje kombi vozila

Rent a Car Box iznajmljuje vozila po najpovoljnijim cenama, a na raspolaganju vam stojimo svakog dana tokom 24 časa.  Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, naše ljubazno osoblje pomoći će vam u njihovom rešavanju. Budite slobodni i pozovite nas ili dođite da se lično uverite u kvalitet vozila koja iznajmljujemo. Naša najbolja preporuka su dugogodišnji klijenti koji nas preporučuju svojim prijateljima i poznanicima.

Dođite u Rent a Car Box, mesto u kome je profesionalizam na prvom mestu i gde se poštuju želje i potrebe klijenata. Mi smo vaš najsigurniji partner tokom vožnje.

1

administrator

rentadmin

Komentari (2 коментара)

Komentari (2):

Ostavite vaš komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *