Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Rent a car Beograd vam pruža mogućnost iznajmljivanja vozila na više lokacija. Rent a car Box ima najbolje automobile za sve vaše potrebe. Naša raznovrsna flota rent a car automobila uključujuje mala i ekonomična vozila, standardne i luksuzne automobile, minivane i kombi vozila.-

Bilo da vam vozilo treba u Beogradu, Srbiji ili na Aerodromu beograd uz nas ćete pronaći sve modele koji će zadovoljiti vaše potrebe. Prilikom dolaska na međunarodni aerodrom Beograd predstavnik rent a car agencije BOX sačekaće vas sa vašim vozilom. Da bi se stvari brže obavile, pripremite vašu vozačku dozvolu, pasoš / ID i važeću kreditnu karticu.

Najbolje cene iznajmljivanja vozila

Ne propustite najbolje cene najma automobila u Srbiji sa BOX Rent a Car Agencijom. Iskoristite online ponude za iznajmljivanje automobila i promocije putem veb stranice Rent a Car Box  i uštedite do 25% popusta. Pogledajte naš cenovnik rent a car vozila i proverite zašto smo jedna od najpovoljnih rent a car agencija bez skrivenih troškova u Beogradu. Putujte pametnije dok štedite vaše vreme i novac i rezervišite vaš automobil u jednoj od vodećih rent a car agencija u Srbiji.

rent a car beograd

Rent a car Beograd lokacije u Srbiji

Mi smo agencija za iznajmljivanje automobila locirana u Beogradu koja ima zaposlene sa višegodišnjim iskustvom u ovoj industriji. Naše kancelarije za iznajmljivanje automobila su u Beogradu i na aerodormu Nikola Tesla ali vozila možete iznajmiti i u ostalim gradovima i aerodromima kao i turističkim mestima. Pronađite nas u Zemunu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Subotici, Kopaoniku, Zlatiboru.

Rent a car Beograd lokacije vam pruža odličnu ponudu vozila po celoj Srbiji a naša najbolja reklama su mnogi zadovoljni klijenti koji sada šalju svoje prijatelje i rođake da iznajme automobil od nas.