Potrebna vam je podrška? Pozovite nas na:   +381 61 67 075 67  Viber WhatsApp                                                                                                                Srpski jezik Engleski jezik

Zemun je deo Beograda i kao takav pruža odličnu lokaciju za odesdanje u hotelima i apartmanima. Zemun se nalazi na samo 10 min vožnje do centra grada tako da je odlično lociran ukoliko želite da sa vašim rent a car automobilom obiđete znamenitosti grada ili da se brzo prevezete do poslovnog sastanka.

Rent a car Zemun i agencija Box vam pomažu da pronađete idelano vozilo tokom boarvka u Beogradu ali i poseti bilo kom gradu u Srbiji.

Rent a car Zemun – Povoljno iznajmljivanje vozila

Naša rent a car agencije se nalazi u  Beogradu, na samo par minuta od centra Zemuna tako da vam je pristupačnost rent a car vozilima brza i laka. Iznajmite automobil koji najbolje odgovara vašim potrebama koristeći našu online formu za rezervaciju ili nas direktno pozovite na telefon   +381 61 67 075 67.

Iznajmljivanje automobila nikada nije bilo lakše nego uz rent a car Box agenciju, i uz nas možete uživati u različitim prednostima najma automobila:

Veliki izbor rent a car automobila:

Flota rent a car vozila iz naše ponude koja su prilagođena za sve potrebe od poslovnih putovanja do gradskiili međunarodnih. Naš vozni park se stalno usavršava, a rent a car Zemun uvek u ponudi ima novije modele vozila svih veličina i snaga motora.

Konkurente cene najma vozila:

Rent a car Zemun vam pruža povoljne cene koje su prilagođene svakom budžetu, uz garanciju da ćete dobiti baš onaj automobil koji vam je obećan prilikom rezervacije.

Bez skrivenih troškova:

Rent a car Zemun vam nudi transparentan ugovor bez skrivenih troškova i stručnih žargona i sa jasnim cenama rent a car vozila.

Preuzimanje vozila na lokacijama:

Rent a car Zemun vam nudi mogućnost preuzimanja vozila u našoj agenciji koja se nalazi na Novom Beogradu, ili uz nadoknadu bilo gde u Srbiji.

Pronađite vaš idealan rent a car automobil

Rent a car Zemun je vaš prav izbor jer možete iznajmiti automobil odmah po sletanju u Beograd i krenuti na poslovni sastanak u Beograd ili krenuti dalje na put bilo gde u regionu.

Pored toga što vozilo možete preuzeti u Zemunu – Beograd, takođe vam nudimo i povoljne cene. U gradu veliko kao što je Beograd, važno je da su lokacije za iznajmljivanje vozila dobro locirane i da brzo možete da se prebacite sa jedne na drugu lokaciju. Zemun je idealno mesto odakle se brzo prevezete do bilo kog dela grada u Beogradu.

Da bi rezervisali svoj automobil na vreme koristite online formular za rezervaciju vozila ili nas pozovite telefonom i započnite vaše putovanje bez briga i stresa.

Provozajte se po Zemunu i upoznajte bolje taj stari deo Beograda

Zemun se nalazi na ušću Save u Dunav u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički i kulturno nije vezan za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

rent a car zemun

Centar Zemuna je zaštićen kao istorijska celina. 90% zgrada su napravljene na mestima gde su porušene zgrade tokom Drugog svetskog rata tačnije ’44- godine. Jedna od najstarijih kuća u Beogradu se nalazi baš u Zemunu „Beli medved”! Ne zna se kada je napravljena, ali se pominje u nekim mapama iz 1650. godine. Ona i danas postoji u Zemunu iako mali broj, čak i Zemunaca, zna gde se nalazi. Sačuvala je skoro identičan izgled.

Tu si i mnogi spomenici kulture u Zemunu koje bi trebalo da obiđete sa svojim rent a car automobilom.

Vožnja automobilom po Zemunu i Beogradu

Rent a car Zemun i agencija Box vas upozoravaju da ima nekih pravila tokom vožnje Zemunom kojih bi trebalo da se pridržavate. Uske uličice u Zemunu su prepune automobila i biciklista, ali i pešaka tako da posebnu pažnju morate da obratite na njih.

Vodite računa da se na najpopularnijem mest u Zemunu – Zemunskom keju parking jako teško nalazi i da se naplaćuje a da su kontrole redovne i može kazna da vam stigne.

rent a car zemun

Pravila vožnje u Zemunu

  • Mobilni telefoni se mogu koristiti samo sa slušalicama ili uređajima bez upotrebe ruku
  • Ne smete koristiti žutu traku koja je samo za autobuse i taksi vozila
  • Koristite brzu traku na autoputevima samo ako pestižete druga vozila.
  • Ograničenje na autoputu je 130km/h.
  • Ograničenja brzine odnose se i na rent a car vozila i u urbanim područijima su obično 40km/h.
  • Vozač i svi putnici su obavezni da nose pojas
  • Deca uzrasta ispod 12 godina ili manja od 135 cm moraju sa sede u odgovarajućem sedištu za decu
  • Imajte u vidu da je roditelj / staratelj deteta odgovoran tako da vam savetujemo iznajmljivanje sedišta za dete zbog zakona a i bezbednosti vašeg deteta.

Informacije o pravilima na putevima u Srbiji su napisane samo u opštim smernicama. Trudimo se da stalno ažuriramo informacije, ali uvek proverite na zvaničnom sajtu koji Zakon je na snazi. Kliknite ovde za dodatne informacije o Zakonu o bezbednosti saobraćaja.