Parking kazne i kazne za prekoračenje brzine?

Za sve nastale saobraćajne kazne, kao i parking kazne, tereti se klijent koji je iznajmio vozilo. Box rent a car ima pravo da naplati od klijenta zaostale kazne ( kazne koje stignu na adresu Box rent a car-a do 24 meseca unazad).Sve parking kazne saobraćajne i komunalne policije su deset puta skuplje za službena vozila, gde spada i rent a car ( kazna za parkiranje na zelenoj površini iznosi 55.000 rsd, a za nepropisno parkiranje na mestu za invalida 110.000 rsd)

Dokumenta potrebna da bi se iznajmio automobil?

1.Morate imati 21 ili vise godina i biti više od 1 godine u posjedu vozačke dozvole
1.Važeća kreditna kartica ili debitna.
2.vozačku dozvolu.
3.lična karta ili pasoš.
Svi dokumenti moraju biti važeći do isteka najma.

Šta da radim ukoliko dođe do udesa?

U slučaju udesa, važno je da odmah pozovete policiju, i našu kancelariju. U slučaju da Vi niste krivi za udes, obezbedićemo Vam drugo vozilo ( bilo koje kategorije) u roku od 24h. Potrebno je popuniti i potpisati evropski izveštaj koji se nalazi u dokumentima i / ili dokumenat koje dobijete od policije. Detalji o trećim licima koja su učestvovala u udesu takođe moraju biti dostavljeni, a poželjno je i da se fotografiše udes, sva vozila iz oba pravca, pre nego što se pomere sa lica mesta.

Drugi vozač

Drugi vozač mora biti upisan u ugovor, i da ispunjava uslov da ima 21 ili više godina i da poseduje važeću vozačku dozvolu najmanje 1 godinu.

Da li je potrebna original vozačka dozvola?

Da, mi prihvatamo samo original važeće vozačke dozvole. Ne prihvatamo kopiju vozačke dozvole

Deca - dečija sedišta?

Deca ispod 135 cm visine moraju da sede u dečijem sedištu / busteru. Ova sedišta možete dobiti u Box rent a car-u besplatno ili uz nadoknadu ukoliko vam je potrebno više sedišta.

Gde mogu da iznajmim automobil?

Rezervisano vozilo možete preuzeti na Novom Beogradu ili aerodromu Beograd „Nikola Tesla

Da li je dopušteno da se vozi auto po neasfaltiranim putevima / van puta, makadam?

Nije dozvoljeno. Ukoliko vozite van puta, sva osiguranja prestaju da važe. Svaka šteta nastala na vozilu u ovom slučaju biće Vam u potpunosti naplaćena, uključujući eventualnuštetu na gumama, trapu, ogrebotine od rastinja i dodatno pranje automobila.

Gorivo - dopuna potrošenog goriva?

Automobil ćete preuzeti sa punim rezervoarom goriva. Ukoliko ne vratite vozilo sa istom količinom goriva, naplatićemo Vam cenu nedostajećeg goriva

Da li sa iznajmljenim automobilom smem da vozim van Srbije?

Da, sa rentiranim automobilom možete prelaziti državnu granicu, ali uz saglasnost Box rent a car-a

Da li se može vozilo preuzeti na jednoj a vratiti na drugoj lokaciji ?

Naravno, iznajmljeno vozilo možete vratiti na drugu lokaciju, samo je potrebno da se oko toga dogovorite sa našim osobljem

Šta se dešava ukoliko zadržim vozilo duže od ugovorenog termina?

Neophodno je da nas dan ranije pre isteka ugovorenog roka za vraćanje vozila kontaktirate kako bi Vam produžili broj dana rentiranja i dali novi ugovor

Šta je ugovor o iznajmljivanju vozila?

Ugovor o iznajmljivanju vozila je ugovor o korišćenju iznajmljenog vozila potpisan od strane Box rent a car i korisnika vozila. Box rent a car daje korisniku na korišćenje vozilo pod uslovima određenim ovim ugovorom

Kada se plaća rent a car?

Prilikom preuzimanja vozila i potpisivanja Ugovora o najmu

Ako zakasnim sa vraćanjem vozila da li ima dodatne naplate?

Jedan dan najma je 24 sata. Svako kašnjenje van dogovorenog vremena podliježe naplati dodatnog dana najma

Da li se rezervacija može promeniti?

Vašu rezervaciju možete promijeniti do 48 sati prije početka najma. Molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona kako bi promenili rezervaciju.